Izvor: B92, 27.Mar.2002, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA CETVOROSTRUKO UBISTVO 40 GODINA ROBIJE

Kraljevo -- Sudsko vece Okruznog suda u Kosovskoj Mitrovici, koje je zasedalo u Kraljevu, izreklo je danas kaznu zatvora od 40 godina Goranu Veselinovicu, optuzenom za visestruko ubistvo.

Tokom sudskog postupka je dokazano da je Veselinovic u maju 1999.

godine, kao pripadnik specijalne jedinice "frenkijevci", ubio supruznike Muhameda i Sabrinezu Seidijaj i brata i sestru Milana i Mirjanu Peric iz Kosovske Mitrovice.

Veselinovic je pijan usao u stan Seidijaja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i posle krace svadje ubio supruznike, a zatim izasao na ulicu i zaustavio vozilo u kome su bili Milan i Mirjana.

Naterao ih je da ga povezu, a kod foto radnje "Moma" u Kosovskoj Mitrovici, Mirjanu Peric je isterao automobila, dok je Milana primorao da vozi dalje.

Kada je kod tunela "Bair" Milan Peric odbio da dalje vozi, Veselinovic ga je ubio, a potom se automobilom vratio do radnje "Moma" gde je ubio Mirjanu Peric, posto se raspitivala gde joj je brat. Veselinovic je, pre ubistva, Mirjanu Peric primoravao na seksualni odnos.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.