ZA BARANINOM TRAGA POLICIJA nakon sinoćnje pucnjave u kojoj je ranjen član DPS-a i policajac

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2020, 12:58

ZA BARANINOM TRAGA POLICIJA nakon sinoćnje pucnjave u kojoj je ranjen član DPS-a i policajac

Ranjavanje Jankovića, navodno, nema političku pozadinu.

Policija traga za Baraninom Branislavom Đukićem (36). zbog sumnje da je u nedelju ujutro u naselju Pečurice ranio odbornika Boža Jankovića, predsednika mladih DPS-a Bar i policajca Aleksandra Đurđića. Janković i Đurđić nisu životno ugroženi.

Prema saznanjima, Janković je pogođen jednim hicem iz vatrenog oružja i zadobio je prostrelnu ranu u butinu.

- Hirurški je zbrinut i hospitalizovan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nije životno ugrožen - kazao je director Opšte bolnice Bar dr Dragoslav Tomanović.

Policajcu je metak okrznuo desno stopalo. Medicinski je zbrinut u Opštoj bolnici Bar. On nije hospitalizovan.

Janković  i Đurđić su ranjeni u nedelju ujutro oko  3:15 ispred ugostiteljskog objekta "Makina Vučinić" u Pečuricama. Prema saznanjima, Đurđić nije bio na službenoj dužnosti kada je povređen.

Kako je došlo do upotrebe vatrenog oružja, ko je bio meta napada, nekoliko sati nakon dvostrukog ranjavanja, u javnosti su dve verzije.

Nezvanično iz Uprave policije, navode  da je događaju prethodila svađa vlasnika lokala sa izvršiocem B. Đ. koji je napustio ugostiteljski objekat, pa se nedugo zatim vratio u lokal, naoružan. Navodno on je počeo nasumično da puca u pravcu lokala, a zatim i u unutrašnjost gde su se nalazili vlasnik lokala i osoblje.

Janković i Đurđić bili su gosti u "Makini Vučinić". Za Đurđića se navodi i da je radio na obezbeđivanju ovog ugostiteljskog objekta.

Nezvanično se govori da je Janković ranjen dok je prilazio vozilu kojim je nameravao da se odveze iz Pečurica. Prema jednoj verziji u njega je pucano iz drugog automobila u pokretu.

Ranjavanje Jankovića, kako navode obavešteni izvori, nema političku pozadinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.