Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jul.2023, 14:50

Ријанин дечко привеском са тенковима у облику слова „Z“ разбеснео Украјинце

Репер АСАП Роки, дечко америчке певачице Ријане, објавио је на друштвеној мрежи серију снимака из рекламне кампање бренда слушалица Беатс, међу којима је и фотографија масивног ланца с привеском од тенкова који формирају слово З, што је изазвало талас негодовања међу корисницима, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који су музичку звезду оптужили да промовише руску агресију на Украјину. Фото: PrtSc/Twitter/@fermerzpolissia Репер је 20. јула објавио спорну фотографију на свом Инстаграму, али је касније, након што је добио велики број коментара огорчених претплатника обрисао пост, преноси украјинска агенција ТСН.
Он је објаснио да комад накита представља његов деби у оквиру сарадње са компанијом за слушалице Беатс бy Дре.
„Мој комерцијални редитељски деби за Беатс Студио Про“, написао је репер на Инстаграму. Уследио је огроман број негативних коментара, попут „Идиот“, „Каква срамота“, „Подржаваш тероризам“, „Избриши ово“, „Нема више твоје музике у мојим слушалицама“, „Подржаваш геноцид“, након чега је репер избрисао објаву.
ASAP Rocky casually drops Z-shaped with tanks necklace in 2023 pic.twitter.com/ha889jxFeA
— Voytsekhovskyi (@fermerzpolissia) July 20, 2023

Такође није коментарисао овај чин и своју дизајнерску идеју.
Ријана и АСАП Роки су заједно од 2021. године, а маја 2022. добили су сина. Ријана је 12. фебруара док је наступала на Супербоулу, објавила да је трудна по други пут.
Како подсећа украјинска агенција, ни Ријана ни АСАП Роки никада се нису изјашњавали о рату у Украјини.
Britanija: Ruski oligarh izgubio spor zbog zaplene jahte vredne 50 miliona dolara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ријанин дечко привеском са тенковима у облику слова „Z“ разбеснео Украјинце се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.