Студентска конференција „YouthSpeak“ на Економском факултету у Суботици 11. априла

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Apr.2023, 09:16

Студентска конференција „YouthSpeak“ на Економском факултету у Суботици 11. априла

YouthSpeak конференција коју организује студентска организација Aisec одржаће се 11. априла на Економском факултету у Суботици. Фото: WikimediaComonns/spaceman117 – panoramio Студенти ће имати прилику да се повежу са успешним компанијама и тимски учествују у решавању студије случаја.
Генерални >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << покровитељ овогодишњег YouthSpeak форума је Coca-Cola HBC Србија.
Идеја је подстаћи младе да креирају своју визију – боље будућности, бољег сутра и промена које желе да виде у свету како би потом могли да учине прве кораке ка њеном остварењу.
Више информација чека вас на инстаграм профилу, а пријаву можете извршити на следећем линку.
Pitali smo studente: Zašto ste upisali Ekonomski fakultet? (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Студентска конференција „YouthSpeak“ на Економском факултету у Суботици 11. априла се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.