Yahoo! predstavio novi logo

Izvor: B92, 05.Sep.2013, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Yahoo! predstavio novi logo

Kompanija Yahoo zvanično je predstavila jutros svoj novi logo. Na novom zaštitnom znaku ostale su konture starog logoa, stara boja, kao i svima poznati "!". Ovo je prva značajna promena Yahoo! brendiranja od 1995. godine.

"Jako smo uzbuđeni što možemo da podelimo naš novi logo sa vama. Počeće da se pojavljuje na Yahoo sajtovima u noći između srede i četvrtka i uskoro će svuda biti vidljiv," rekla je Keti Savit, direktorka marketinga Yahoo-a, na svom blogu koji je objavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jutros u 7 po srednjeevropskom vremenu.

"Želeli smo logo koji će ostati veran našim počecima, ali i koji će da usvoji evoluciju naših proizvoda".

Izvršna direktorka kompanije Marisa Majer objasnila je politiku kuće i odluku da se promeni logo na svom blogu.

"Želeli smo logo koji će da predstavi Yahoo! na pravi način - kao odlučnu, ali i sofisticiranu kompaniju. Želeli smo da logo bude moderan i drugačiji, ali i da poštuje našu istoriju. I da ima ljudsku crtu, ličnu. Ponosna sam," rekla je Majerova.

Redizajnirani logo, koji su napravili dizajneri koji rade u kompaniji Yahoo!, nije bio pokazivan tokom kampanje "30 dana promena", tokom koje je kompanija svakog dana prikazivala po jednu varijaciju starog znaka.

Kako vam se čini novi Yahoo! logo?

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Yahoo! predstavio novi logo

Izvor: B92, 05.Sep.2013

Kompanija Yahoo zvanično je predstavila jutros svoj novi logo. Na novom zaštitnom znaku ostale su konture starog logoa, stara boja, kao i svima poznati "!". Ovo je prva značajna promena Yahoo! brendiranja od 1995. godine..."Jako smo uzbuđeni što možemo da podelimo naš novi logo sa vama. Počeće...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.