Промотивна журка ради лансирања бренда „Yебига“ вечерас у СКЦНС Фабрика

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Mar.2024, 08:40

Промотивна журка ради лансирања бренда „Yебига“ вечерас у СКЦНС Фабрика

Спремите се за једно аутентично вече са „Bill Gould-om“ у СКЦНС Фабрика, 21. марта у 20 часова, јер вас очекује промотивна журка ради лансирања бренда „Yебига“ на српско тржиште! Фото: НСЕПК2022 Bill ће препричати своја путовања по Србији која су претходила стварању бренда „Yебига“, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << као и своје утиске о ракији која је до скоро била неоткривени драгуљ за народ са запада.
Истовремено ћете слушати највеће хитове стране и домаће рок сцене, наздрављати у част Бабе Рабе и заједно провести једно незаборавно вече добре забаве!
Улаз је бесплатан.
Svetski dan poezije na odeljenju „Đura Daničić“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Промотивна журка ради лансирања бренда „Yебига“ вечерас у СКЦНС Фабрика се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.