Xiaomi-prodao-15.000-Mi-3-smartfona-za-samo-2-sekunde

Izvor: medio.rs, 06.Avg.2014, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Xiaomi-prodao-15.000-Mi-3-smartfona-za-samo-2-sekunde

Koristeći se strategijom nazvanom „marketing gladi“, gde kompanija pravi samo ograničene serije dostupnih uređaja, kupci u Indiji otkrili su da imaju svega 2 sekunde da dođu do svog primerka modela Mi 3.

Sudeći po Xiaomiju, na sajtu Flipkart za svega 2 sekunde rasprodata je kompletna pošiljka od 15.000 primeraka smartfona Mi 3.

Pojedini korisnici su napomenuli da su tokom procesa kupovine uređaja otkrili da je on zapravo postoa nedostupan jer su svi telefoni >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << razgrabljeni za svega 2 sekunde.

Xiaomijeva marketinška strategija, kombinovana sa uređajima impresivnih specifikacija i niskom cenom, očigledno daje impresivne rezultate.

U prilog ovoj tvrdnji ide i podatak da je kompanija u Kini svrgnula Samsung sa trona isporučivši 15 miliona uređaja početkom 2014. godine naspram Samsungovih 13.2 miliona.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.