Рециклирај на “ЕXIT“ фестивалу и освоји вредне награде!

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jul.2023, 17:18

Рециклирај на “ЕXIT“ фестивалу и освоји вредне награде!

И ове године од 6. до 9. јула епицентар забаве биће EXIT фестивал на Петроварадинској тврђави, а док се лудо забављаш уз музику својих омиљених извођача, не заборави да рециклираш. Фото: Промо Град Нови Сад – Градска управа за заштиту животне средине, EXIT фестивал, “Секопак >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << д.о.о Београд“ и ЈКП „Чистоћа Нови Сад“ позивају те да рециклираш ПЕТ и алуминијумску амбалажу у специјалним рецикломатима током трајања фестивала на Тврђави, код Ловотурса и у EXIT кампу.
Тако ћемо заједно да чувамо нашу Тврђаву и град, помогнемо да се отпад рециклира и даље користи, заштитимо животну средину, али ћемо и да се такмичимо.
Посетиоци који у рецикломате буду одлагали ПЕТ флашице и лименке путем апликације и јединственог кода сакупљаће бодове и у зависности од тога колико их сакупе – добијаће вредне награде.
Онима који буду највише рециклирали EXIT ће поклонити улазнице за фестивал следеће године, Град Нови Сад ће их наградити сезонским улазницама за Штранд, а ту су и многе друге награде.
Забави се, уживај са друштвом, рециклирај и освоји вредне награде!
Koji je značaj golubova, zašto su ispali iz lanca ishrane i kako su Novosađani na to uticali?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рециклирај на “ЕXIT“ фестивалу и освоји вредне награде! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.