X FACTOR SPECIJAL: Ovo su najbolji takmičari do sada!

Izvor: Kurir, 03.Dec.2013, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

X FACTOR SPECIJAL: Ovo su najbolji takmičari do sada!

Ova emisija X Factor biće posvećena najzanimljivijim takmičarima do sada, kao i sukobima u žiriju i najboljim momentima

U ovoj emisiji X Factor specijal gledaoci imaju priliku da se podsete najinteresantijih audicija.

Već od sledeće nedelje čeka nas nova faza takmičenja "boot camp", odnosno radni kamp. Takmičari će u radnom kampu vežbati za još jedan nastup pred žirijem, ali ovoga puta predstaviće se zahtevnim X Factor sudijama zadatom pesmom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
22.46 Tamara Milanović postala je zvezda preko noći...Ona je svojom interpretacijom oduševila žiri. "Bila sam mala, a ideje su bile bolje. Videla sam oblike i ljude na šarama na daskama na plafonu. Sad vidim samo šare u drveću, ne vidim ljude više. Ne znam što", rekla je Tamara Milanović iz Majora kod Jagodine. Ona je ispričala da nikad nije imala tremu. Napomenula je kako je samouka.

Emina se rasplakala u toku Tamarinog izvođenja pesme Adel "Don't you remeber", a Kristina Kovač je ustala i uz aplauz rekla: "Svaka tebi čast".

"Ja ću da umrem ako ne kažem. Meni su suze na oči krenule, ne zato što je tužna pesma, nego zato što sam u istoj sobi sa svetskim talentom. Pevaš pesmu Adel, al ne zvučiš kao ona", rekla je Kristina.

Emina se rasplakala "Stvarno si bila fenomenalna, ne znam šta da ti kažem", na šta se i Tamara rasplakala.

Željko je priznao da se naježio i da je bila fantastična. Svi članovi žirija su joj dali ogromno "Da".

20.36 Daniel Kajmakoski rođen je u Makedoniji, a živi u Beču. Smatra da na Balkanu živi mnogo muzikalan narod.

Emina je pitala da li se bavi profesionalno muzikom, da li živi od toga. "Ne, samo za sebe pevam", kaže Daniel i dodaje da je jedino napisao pesmu "Više se ne vraćaj", Karolini Gočevoj. "Napisao sam joj tekst i muziku".

Željko je oduševljen: "Još nisam čuo čoveka iz Makenonije da peva loše, tamo, kažu, dolazi policija i hapsi one koji ne znaju da pevaju". Kristina je rekla da je odličan i da ga vidi kao potencijalnog pobednika.

Emina: "Imaš sve i pojavu, ponašanje, glas i volela bih da sarađujem sa tobom".

22.18 Prikazane su lepe devojke koje su nastupile i pokazale svoj talenat. Za njih je žiri imao različite komentare, ali uglavnom pozitivne i kandidatkinje su prošle. Katarina Manojlović, Aleksandra Sekulić, Jelena Milovanović i Vanja Prokopijević.

Roma Sijam su dobili ovacije od publike. Kiki je rekao da su veoma dugo čekali da se pojavi bend ovakog kalibra. "Toliko ste impresivni da ste moji favoriti", rekao je Kiki.

"Ne znam da li ste svesni toga, ali vi ste rodonačelnici novog pravca", rekla je Kristina.

"Ljudi, zvezde su rođene", rekao je Željko vidno oduševljen.

22.08 Ilma Karahmet još jednom je pokazala svoj raskošan talenat. "Neki su baš ljubomorni na mene, ali ja to ne želim, želim da imam prijatelje", kaže Ilma Karahmet iz Kiseljaka. Peva pesmu "Ima jedan svet" Zorice Kondže.

"Evo nije X Factor, nego 100 X Factor! Sa 13 godina, ovo je nešto najbolje što sam čuo u životu", rekao je Željko oduševljeno, a Emina se složila da je devočica pravo čudo.

22.03 Predstavljeni su i kandidati koji nisu prošli, i koji se žiriju nisu dopali. Marija Milić, Mladen Miljković, Boban Radivojević i Milana Drljača nisu zadovoljili kriterijume strogog žirija i njih nećemo ih gledati u "boot kampu".

21.50 Maid Hećimović oduševio je žiri svojom izvedbom pesme "Noć mi te duguje" Zdravka Čolića.

Emina se iznenadila jer ga poznaje, a on je uspeo da podigne pevačicu na noge. Kiki je rekao da nije lako biti Čolić.

"Nije lako biti Čola na ovoj bini, ali ti si to veoma kvalitetno uradi", dok je Kristina prokomentarisala: "Ti si čovek drama, ti si Balkan u malom! Oduševio si me. Na početku si bio mlak, a onda, haos", rekla je Kristina.

Joksimović je u svom stilu rekao takmičaru. "Znaš li šta ćeš biti zvezda, zato što si već počeo da me nerviraš! Ali, bio si fantastičan, daću ti da"

Nakon četiri "da" i ovaj takmičar ide u sledeći krug.

21.45 Hristina Vuković iz Beograda ima 21. godinu i student je psihologije. Ona je rekla da voli da peva "anplagd varijante", sa puno izraza. Peva pesmu Dejvida Gete pesmu "Titanium"."Kristina, to je bilo vrlo interesantno i lepo. Bilo je malo klizavih tonova, ali ovo je veoma lepo i zrelo", rekao je Željko. Emina se oduševila Hristinom. "Mnogo lepo gledaš i ponašaš se". Kristina joj je rekla da ima autorski identitet u pevanju. "Ovo je bila umetnost na delu". Žiriju je rekao da im je sve jasno i glasali su da proše dalje.

Uroš Turkulov dolazi iz Novog Sada, peva pesmu Džo Koker "Unchain my heart" Žiri je bio oduševljen! Emina: "Ja ću reći ono što Željko nije, sladak si". Svi članovi su rekli da i on je prošao dalje.

21.33 Prvi kandidat koji se dopao publici je Petar Jojić Perčoli, ili kako mu je publika dala nadimak Čola. Podsetimo se kako je on prošao kod žirija.

Petar Jojić dolazi iz Beograda i kaže da peva pesme Zdravka Čolića od malena. "Moj otac je 73. i 74. godine svirao sa njim. Proklela me porodica da ću svirati sa njim", kaže Petar. On je pozdravio žiri. Peva Čolinu pesmu "Ti živiš u oblacima mala", a voli da sluša Toma Džonsa. Petar peva u Knez Mihailovoj.

Emina se naljutila jer je Petar nije gledao tokom nastupa. "Postoji opasnost da će sve što budeš izvodio u budućnosti zvučati kao Čola", primetio je Željko.

Kristina se zabrinula što je mnogo imitirao Zdravka Čolića i nije želela da mu da "da"  za prolaz, ali su se ipak složili da prođe.

Kiki Lesendrić, Emina Jahović, Kristina Kovač i Željko Joksimović će imati težak zadatak da izaberu 24 najbolja kandidata koji će potom nastaviti takmičenje i u sledećoj fazi najpopularnijeg pevačkog šou programa.

Na kraju "boot campa" biće veoma uzbudljivo - dinamika takmičenja se menja. Kandidati će biti podeljeni po grupama: mladići do 27, devojke do 27, vokalne grupe i stariji od 27, a svaki član žirija dobiće svoju grupu takmičara kojima će biti mentor do kraja serijala.

Epizoda "boot camp" odnosno radni kamp je na programu sledećeg utorka na TV Pink u 21:15.

Naime, sem naše zemlje u ovom šou programu učestvovaće i takmičari iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije. Pobednika očekuje novčana nagrada, biće mu obezbeđena turneja, izdanje za City records i "Sony music", dva video spota, PR podrška TV "Pink", kao i automobil Mini Coooper Coupe i novčana nagrada od Master Carda.

Drugoplasirani dobija novčanu nagradu od Rajfajzen banke, a onaj ko osvoji treće mesto dobija paket Samsungovih uređaja. "Sony music" i "City records" imaće mogućnost da izaberu još takmičara kojima će graditi karijeru.

Ovaj šou osvojio je publiku u četrdeset zemalja sveta, pa nema sumnje da će i u Srbiji i regionu podići prašinu i imati veliku gledanost.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

UŽIVO X FACTOR SPECIJAL: Ovo su najbolji takmičari do sada!

Izvor: Dzungla.org, 03.Dec.2013

Ova emisija X Factor biće posvećena najzanimljivijim takmičarima do sada, kao i sukobima u žiriju i najboljim momentima OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.