Маск: Број месечних корисника „X“ ,раније познатог као Твитер достигли нови максимум

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jul.2023, 07:36

Маск: Број месечних корисника „X“ ,раније познатог као Твитер достигли нови максимум

Илон Маск је данас изјавио да су месечни корисници платформе „X“, раније познате као Твитер, достигли нови максимум и поделио графикон који показује да их има преко 540 милиона. Фото: Танјуг/AP Photo/Marcio Jose Sanchez, File Масков пост на „X“ о бројкама корисника долази у тренутку када компанија >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пролази кроз организационе промене и суочава се са конкуренцијом новопокренуте апликације Тредс, којом управља платформа Мета, пренео је Ројтерс.
Твитер је имао 229 милиона активних месечних корисника у мају 2022. према саопштењу издатом пре куповине те платформе.
Под вођством Маска, X је прошао кроз низ промена у понуди производа и смањењу особља покушавајући да повец́а приходе.
Новчани ток платформе X и даље је негативан због скоро 50 одсто пада прихода од оглашавања и великом задуживању, изјавио је раније овог месеца Маск што значи да његова очекивања од марта месеца да ц́е та платформа моћи да постигне позитиван новчани ток до јуна, неће бити испуњена, навела је агенција.
Današnji promet na Beogradskoj berzi 7,37 miliona dinara, indeksi u padu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Маск: Број месечних корисника „X“ ,раније познатог као Твитер достигли нови максимум се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.