Танасковић: Винаре ћемо упознати са оним што их чека на Wine Vision 2023

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Maj.2023, 07:30

Танасковић: Винаре ћемо упознати са оним што их чека на Wine Vision 2023

У Србији ће у новембру други пут бити одржан сајам вина Wine Vision бy Опен Балкан најавила је министарка пољопривреде Јелена Танасковић и истакла да ће на данашњем представљању „Wine Vision 2023“ винари бити упознати са оним што их чека на овој манифестацији која ће бити одржана >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од 16. до 19. новембра. Фото: Pixabay/Photo Mix „На време смо кренули са припремама за овогодишњи сајам. Упознаћемо винаре са оним што их очекује, ко ће све бити на манифестацији и да се ради о специфичним посетиоцима, професионалним купцима, који знају шта траже, новинарима који се тиме баве“, истакла је министарка.
Навела је да ће сајам вина бити презентација српског и вина из Албаније и Северне Македоније, што ће као нова слика отићи у свет.
Вина из ове три земље биће у фокусу сајма у новембру, а очекује се да он окупи и винарије из целог света.
Тако је било и у септембру прошле године када су на Београдском сајму, осим вина из региона, била присутна и вина из Италије, Француске, Аустралије, Америке.
NBS: U prvom kvartalu nastavljen rast bezgotovinskih plaćanja

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Танасковић: Винаре ћемо упознати са оним што их чека на Wine Vision 2023 се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.