Windows Phone telefoni će biti još pametniji

Izvor: Mondo, 07.Maj.2016, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Windows Phone telefoni će biti još pametniji

Evo šta Microsoft sprema za svoje nove modele.

Windows Phone telefone će možda moći da predvide kretanje vašeg prsta pre nego što dodirnete ekran.

Tehnologija koristi kapacitivni ekran koji može da prepozna gde tačno dodirujete uređaj na ivici i računa gde će vaš prst biti iznad ekrana.

Ove informacije i tehnologiju može da koristi kako bi saznao gde ćete tačno pritisnuti ekran, pre nego što to i uradite. Moći ćete da obeležite tekst u toku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kucanja ali i da pritisnete tastere bez dodirivanja ekrana. Veb-sajtovi mogu prikazivati linkove kada je prst iznad ekrana.

Za razliku od prethodnih pokušaja, Microsoft za svoju verziju očekuje da ima mnogo više mogoućnosti od jednostavnog listanja stranica, piše Phone Arena.

Microsoft je snimio i video koji prikazuje delić ove nove tehnologije. Pogledajte.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.



Izvor: Microsoft Research

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Windows Phone telefoni će biti još pametniji

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Maj.2016

Evo šta Microsoft sprema za svoje nove modele...Windows Phone telefone će možda moći da predvide kretanje vašeg prsta prije nego što dodirnete ekran...Tehnologija koristi kapacitivni ekran koji može da prepozna gdje tačno dodirujete uređaj na ivici i računa gdje će vaš prst biti iznad ekrana...Ove...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.