Windows 8 nadogradnja za 15 dolara

Izvor: Mondo, 13.Okt.2012, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Windows 8 nadogradnja za 15 dolara

Premijera novog Windows 8 OS-a bié 26. oktobra, a već sada, preko neta možete da naručite neku od verzija.

Microsoft je korisnicima spremio nekoliko verzija novog Windows 8 operativnog sistema, a postoji mogućnost nadogradnje novog OS za samo 15 dolara.

Windows 8 pojaviće se u tri verzije i to po sledećim cenama:

- Windows 8 Pro Pack, Product Key Card (bez diska) – 70 dolara

- Windows 8 – OEM 100 dolara

- Windows 8 Pro – OEM >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 140 dolara.

Od 13. oktobra mžete online naručiti dve verzije Windows 8 operativnog sistema, na DVD disku i softversku instalaciju, koju ćete preuzeti na internetu, po izvršenoj registracviji i plaćanju. Druga varijanta je povoljnija i možete je nabaviti OVDE.

Ukoliko ste već kupili “kvalifikovani Windows 7” računar u prethodnom periodu ili to uradite u narednih nekoliko nedelja, onda ćete od Microsofta, kao poklon, dobiti mogućnost da svoj legalni Windows 7 na tom računaru zamenite Osmicom za samo 15 dolara. Ponuda je aktuelna i u Srbiji, a sve detalje o njoj pronađite OVDE.

Vidimo se na Windows 8 oerativnom sistemu sledeći put!

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Oktobarske premijere: iPad mini, Nexus i WP8

Izvor: Mondo, 14.Okt.2012, 09:54

Na internetu se već dugo priča o nekoliko IT premijera koje će krajem oktobra “promeniti svet”, ali samo su dve zvanično potvrđene – Windows Phone 8 i Windows 8...Microsoft će svoj najnoviji operativni sistem namenjen pametnim telefonima, koji je u potpunosti usklađen i sa novim računarskim...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.