Winamp se vratio: Preuzmite ga već sad!

Izvor: Mondo, 25.Okt.2018, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Winamp se vratio: Preuzmite ga već sad!

Winamp v5.8 označava povratak najpopularnijeg plejera na računarima, ovog puta za moderne Windows operativne sisteme.

Nedavno smo pisali da će se Winamp vratiti i da sprema zvaničnu Windows 10 verziju.

S obzirom na to da se već tad mogla pronaći nezvanična verzija plejera Winamp v5.8, koja je procurela i na osnovu čijeg postojanja je i najavljen povratak ovog plejera, ekipa Winamp-a je odlučila da “izbaci“ zvaničnu i stabilnu verziju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dostupnu svima sa zvaničnog sajta.

Ova verzija je bezbedna za korišćenje i savetuje se isključivo njena upotreba.

Winamp će u narednom periodu raditi na potpuno novim opcijama plejera, uključujući sinhronizovanu podršku za više uređaja - računare, mobilne telefone i druge. Nove verzije biće dostupne kako u Android i iOS prodavnicama, tako i kroz Windows Store, ali najpre i za početak preko zvaničnog Winamp sajta.

Napomena: Isprobali smo verziju Winamp v5.8 dostupnu na zvanično sajtu sa Windows 10 Pro OS v1803 i radi besprekorno.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.