WhatsApp za PC i Mac stiže?

Izvor: Mondo, 02.Maj.2016, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WhatsApp za PC i Mac stiže?

Nova internet šuškanja potvrđuju da WhatsApp radi na aplikaciji za PC i Mac.

Foto: Promo/WABetaInfo/MONDO portal PC i Mac WhatsApp aplikacija? Videćemo...

Popularni WhatsApp tviter nalog WABetaInfo objavio je sliku navodne WhatsApp desktop aplikacije za PC i Mac uređaje, koja bi uskoro trebalo da bude dostupna korisnicima. Ova aplikacija, za razliku od veb klijenta, koji WhatsApp već neko vreme ima i funkcioniše preko QR kodova, doneo bi podršku za audio i video >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pozive.

You can see these screenshots. #WhatsApp#Mac#Windows#NativeClient#iOS#Android#WP#Blackberry#Symbian#Nokiapic.twitter.com/AKja58zf5C

— WABetaInfo (@WABetaInfo) 29. април 2016.

WhatsApp još uvek nije potvrdio da radi na ovim aplikacijama, ali WABetaInfo je do sada nekoliko puta govorio istinu u vezi sa svojim najavama novih WhatsApp opcijama.

Pratite nas i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.