WhatsApp testira nove opcije koje su korisnici davno tražili

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Apr.2017, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WhatsApp testira nove opcije koje su korisnici davno tražili

WhatsApp testira dve velike mogućnosti koje bi uskoro mogle biti omogućene svim korisnicima.

Već neko vreme kruže glasine o uvođenju opcija poput prekidanja slanja ili vraćanja poslate poruke, koje bi omogućile korisnicima da izbrišu već poslate poruke.

U novoj beta verziji WhatsApp Web-a se korisnicima pruža mogućnost brisanje poruke pet minuta nakon što je već poslata. Jednom kada taj vremenski rok prođe, poruka je poslata za stalno.

Druga opcija >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << se tiče formatiranja teksta i trenutnog problema što korisnici moraju pamtiti naredbe za određene formate. Za one koji ne znaju, Android aplikacija nudi formate teksta u sledećim oblicima:

*BOLD* - Stavite reč između dve zvezdice

_Italic_ - Stavite reč između dve donje povlake

~Prerez~ - Stavite reč između dve tilde (AltGr+1)

Nova opcija bi trebalo da olakša nudeći razne opcije formatiranja reči dugim pritiskom na njih. Razvojni tim aplikacije se šali kako se ove opcije neće naći pod paljbom države kao nova opcija "end-to-end" enkripcije koja štiti privatnost korisnika. Ipak, WhatsApp bi mogao početi da deli podatke korisnika s Facebookom već ovoga leta, piše zimo.hr.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.