WhatsApp se širi i stiže na DVE NOVE platforme

Izvor: Mondo, 29.Jul.2019, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WhatsApp se širi i stiže na DVE NOVE platforme

Uskoro će još više ljudi biti u prilici da koristi nove WhatsApp aplikacije.

Nakon sjajne vesti da nam na PC platformi više neće biti potreban telefon, kako bismo u potpunosti koristili WhatsApp aplikaciju - stiže još jedna sjajna vest za "drugi tabor".

Britanski sajt METRO objavio je vest da postoje indicije da će WhatsApp uskoro dobiti aplikacije za iPad i za Mac korisnike. Na taj način WhatsApp će povezati gotovo sve platforme >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u jednu i omogućiti nesmetano četovanje i razgovore bez obzira na kom uređaju se nalazili.

Pročitajte i ovo: WhatsApp stigao i na NAJOBIČNIJE telefone svuda!

WhatsApp je i do sada mogao da se koristi na ovim platformama, iPad i Mac, ali putem veze sa iPhone uređajem, što više neće biti potrebno, jer će ove aplikacije biti u vezi sa korisnikovim nalogom, ne uređajem. Ovo će olakšati korišćenje i povećati bezbednost aplikacije.

WhatsApp će za pomenute platforme biti dostupan uskoro.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.