WhatsApp razbesneo korisnike, a vas?

Izvor: Mondo, 12.Nov.2014, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WhatsApp razbesneo korisnike, a vas?

Poslednja WhatsApp verzija donela opciju koja se ne sviđa mnogim korisnicima. Šta vi mislite?

Foto: MONDO portal/App ScreenShot. Ilustracija.

WhatsApp je tiho, putem svojih servera, omogućio da korisnik koji vam je poslao poruku sazna kad ste pročitali poruku koja vam je stigla i to putem plave "štiklirano" oznake, koja se pojavljuje u desnom uglu, odmah do poruke. Ova opcija ne sviđe se mnogim korisnicima i blog i kanali WhatsAppa na društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zatrpani su kritikama i zahtevima da se ova opcija ili isključi ili da se omogući da korisncii sami odluče da li žele da je koriste ili ne.

S obzirom na to da su u WhatsAppu već rekli da će neka od sledećih verzija aplikacije doneti upravo to što korisnici zahtevaju, reakcija WhatsApp zajednice je bila više nego jaka i složna.

Da li i vama smetaju plave WhatsApp oznake? Čekamo komentare i na Fejsu!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.