Izvor: Danas, 13.Nov.2015, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Went i In Absentias u Gan klubu

Bendovi Went i In Absentias nastupiće u Gan klubu u petak, 13. novembra, od 21 sat. Went su nedavno objavili spot za pesmu "Westbound Lane", koja je ujedno i prvi singl sa njihovog dolazećeg prvenca "The Great Escape".

                 

"Kao uvek, spremili smo za vas dosta mercha - majice, diskove, bedževe, a da bismo bili sigurni da je žurka kompletna, sa nama će biti i predivne devojke iz KUD Sestre sa svojim opakim DJ setom", kažu članovi benda >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << Went, koji postoji od 2005. godine, i u svojoj muzici polazeći od tradicije američkog folka, meša uticaje alternativnih žanrova sa estetikom akustičnog zvuka. In Absentias je nastao kao solo projekat Ane Avramov, mlade autorke i muzičarke iz Zrenjanina, da bi se potom razvio u trio, koji osim nje okuplja i bubnjara, Dušana Golmajera (Virvel) i basistu Nikolu Markovića (The Superpowerless superheroes). Muzika In Absentias-a kreće se unutar koordinata setno-nostalgične atmosfere minimalističkih gitara i ravničarske melanholije melodija kontra-alt vokala Ane Avramov. Bend je nedavno objavio debi EP album pod nazivom "Far Out" koji trenutno promoviše.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.