WMA: Lejdi Gaga je nabolja!

Izvor: Vesti-online.com, 19.Maj.2010, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WMA: Lejdi Gaga je nabolja!

Kontroverzna pevačica Lady Gaga odnela je pobedu u čak pet kategorija "World Music Awards" (WMA), ali nije prisustvovala dodeli nagrada u Monaku.

Pevačica je dobila nagradu za najbolji svetski singl "Poker Face", album "The Fame", najbolji je pop/rok i novi izvođač, a i njen albumi i singlovi su najprodavaniji u SAD.

Najbolji pop, RnB i hip-hop izvođač u svetu je grupa "The Black Eyed Peas", a u rok muzici bend "U2".

Dejvid Geta je proglašen za najboljeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << proiducenta i DJ, dok je Bočeli najbolji izvođač klasične muzike.

U kategoriji rok legende neprikosnoven je bend Scorpions, a latino diva Dženifer Lopez je dobila nagradu za doprinos umetnosti.

Suzan Bojl je dobila nagradu za naprodavanijeg izvođača u Velikoj Britaniji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.