Vulverhempton potpisao Himeneza za rekordnih 30 miliona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2019, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulverhempton potpisao Himeneza za rekordnih 30 miliona

Engleski Vulverhempton otkupio je od Benfike kompletan ugovor napadača Raula Himeneza i za 30 miliona evra srušio klupski rekord.

Jedan od najboljih fudbalera "vukova" potpisao je saradnju do 2023. godine u sezoni u kojoj igra na pozajmici iz lisabonskog velikana.

Himenez je dao 15 golova na 37 utakmica u svim takmičenjima, a posebno se istakao u velikim mečevima kada je pogađao protiv Mančester Junajteda, Čelsija (dva puta), Liverpula, Totenhema (dva puta)... >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Upravo je njegov gol protiv Junajteda (2:1) doneo plasman u polufinale FA kupa gde se u subotu Vulverhempton sastaje sa Votfordom.

Transfer Himeneza nadomašio je onaj Adame Traorea prošlog leta iz Midlzbroa za 23 miliona evra.

Himenez je pre Benfike i Vulverhemptona nastupao za madridski Atletiko i meksičku Ameriku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.