Vulin uputio telegram saučešća povodom masakra u Teksasu: Srbija žali i saoseća se sa porodicama nastradalih

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2017, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin uputio telegram saučešća povodom masakra u Teksasu: Srbija žali i saoseća se sa porodicama nastradalih

Stravičan zločin dogodio se u crkvi gde se nalazio veliki broj vernika

Povodom napada na vernike u Teksasu, ministar odbrane Republike Srbije Aleksandar Vulin uputio je telegram saučešća sekretaru odbrane Sjedinjenih Američkih Država Džejmsu Matisu.

- Duboko me je potresla vest o gnusnom napadu na vernike tokom nedeljne mise u baptističkoj crkvi u Saterlend Springsu, u Teksasu.

Povodom ovog tužnog događaja, koristim priliku da u ime Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odbrane Republike Srbije i svoje lično, prenesem izraze dubokog saučešća.

Narod i pripadnici Vojske Srbije saosećaju u vašem bolu nakon ovog nenadoknadivog gubitka.

Tramp se oglasio posle TEKSAŠKOG MASAKRA: Pratim situacju iz Japana

Molimo Vas da naše najdublje saučešće prenesete porodicama ubijenih, a povređenima želje za brz oporavak- navodi se u telegramu.

Podsetimo, stravičan zločin se dogosio u Teksasu, kada je napadač naoružan ušao u baptističku crkvu u Teksasu, oko 40 kilometrara od San Antonija i zapucavši, usmrtio 26 osoba, a povredio njih 20.

Zvaničnici su identifikovali napadača, koji je tom prilikom ubijen, kao Devina Kelija iz predgrađa San Antonija, prenosi AP.

Kako su rekli, nije zabeleženo da je povezan sa nekom terorističkom grupom, a u toku je istraga postova koje je Keli objavljivao na društvenim mrežama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić i Vulin uputili pisma saučešća zvaničnicima SAD

Izvor: B92, 06.Nov.2017

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar odbrane Aleksandar Vulin uputili zvaničnicima SAD saučešće povodom masakra u crkvi u Teksasu...Vučić je pismo saučešća poslao predsedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu Trampu, a Vulin ministru odbrane SAD...U Vučićevom pismu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.