Vulin razgovarao sa zamenikom ruskog ministra odbrane o daljoj saradnji

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Okt.2019, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin razgovarao sa zamenikom ruskog ministra odbrane o daljoj saradnji

Srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa zamenikom ruskog ministra odbrane, general-potpukovnikom Junus-Bekom Jevkurovom o nastavku bilateralne saradnje, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.

Sagovornici su konstatovali da je zajedničko obeležavanje 75. godišnjice oslobođenja Beograda pokazatelj da su Rusija i Srbija uvek bile na istoj strani pravde i istine.

Junus-Bek Jevkurov je, u ime ruskog ministra Sergeja Šojgua, Vulinu predao medalju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Oslobođenje Beograda, koja je dodeljivana ruskim vojnicima učesnicima u oslobađanju srpske prestonice u Drugom svetskom ratu, navodi se u saopštenju.

Vulin je zahvalio Jevkurovu za njegov lični doprinos prilikom zauzimanja aerodroma Slatina na Kosovu i Metohiji, nakon okončanja bombardovanja snaga NATO 1999. godine.

Jevkurov boravi u Beogradu kao član delegacije koju predvodi premijer Rusije Dmitrij Medvedev.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.