Vulin oštro odgovorio Skotu: Ne vređajte Srbiju, pogledajte prvo u svoje dvorište!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2018, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin oštro odgovorio Skotu: Ne vređajte Srbiju, pogledajte prvo u svoje dvorište!

Ministar odbrane reagovao je večeras na izjavu američkog ambasadora Kajla Skota

Ministar odbrane Aleksandar Vulin reagovao je večeras na izjavu američkog ambasadora Kajla Skota koji je rekao da su slobodni mediji koji postavljaju pitanja kao sunčeva svetlost koja pročišćava demokratsko društvo od koruptivnih i neumerenih postupaka vlasti.

- Ambasadore Skot, prestanite da vređate Srbiju, pogledajte u svoje dvorište pa onda držite predavnja drugima. Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije kolonija - izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin, odgovarajući ambasadoru SAD, Kajlu Skotu koji je rekao da su energični i slobodni mediji koji postavljaju pitanja kao sunčeva svetlost koja pročišćava demokratsko društvo od koruptivnih i neumerenih postupaka vlasti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vulin poručio Skotu: Ne vređajte Srbiju

Izvor: RTS, 08.Maj.2018

. Ambasadore Skot, prestanite da vređate Srbiju, pogledajte u svoje dvorište pa onda držite predavnja drugima, poručio je ministar odbrane Aleksandar Vulin ambasadoru SAD u Srbiji.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.