Vulin leteo sa tri hiljade metara

Izvor: N1 televizija, 20.Maj.2016, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin "leteo" sa tri hiljade metara

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin je na manifestaciji "Balkanski skok prijateljstva" iskočio padobranom iz aviona.

Vulin je skočio u tandemu sa instruktorom 63. padobranske brigade sa 3.000 metara.

Nakon doskoka Vulin je prošao standardnu inicijaciju brigade, tako što ga je vladika pakračko-slavonski Jovan Ćulibrk, inače aktivni padobranac, udario nogom u zadnjicu.

Drugim padobranom u tandemu skočila je majka >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << palog borca Gorana Ostojića, 83-godišnja Jovanka Ostojić.

"Skok, kao skok, meni je bilo zadovoljstvo, bilo mi je prijatno, ali ja sam danas imao čast da skačem sa majkom palog borca i kada gledam njenu hrabrost, sposobnost, da se tako nosi sa životom, da tako čuva uspomenu na svog sina, da na taj način svima nama pokaže kako treba živeti život i kako nositi uspomenu na najbolje koji nisu sa nama. Šta je meni drugo preostalo?", rekao je ministar nakon što je dodirnuo zemlju.

Izvor: N1/Tanjug

Majci palog borca Jovanki Ostojić godine nisu smetale da iskoči iz aviona sa 3.000 metara, a po doskoku rekla je da je to njen drugi skok, kao i da je zvanični rekorder Evrope, zbog visinskog stuba i svojih godina.

"Tako da mi je ovaj skok kao nešto poznato, međutim, visina je velika i mislim da mi je bila potrebna kaciga, malo sam zagluvela, inače sve drugo se lepo osećam. Nemojte da mislite da imam straha. Ni za tren jedan", rekla je Ostojićeva.

Izvor: N1/Tanjug

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.