Vulin i Đorđević: Na sednici Vlade nije nuđena ostavka premijerke

Izvor: RTS, 05.Maj.2018, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin i Đorđević: Na sednici Vlade nije nuđena ostavka premijerke

Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da premijerka Ana Brnabić "sasvim sigurno nije nudila ostavku na jučerašnjoj sednici Vlade Srbije", zbog sukoba povodom tvita Nenada Popovića o slikovnici "Moja dugina porodica". I ministar Zoran Đorđević je, povodom medijskih napisa, takođe rekao da se to nije dogodilo.
Aleksandar Vulin je u pauzi skupa antifašista Balkana izjavio da svaki ministar ima pravo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na svoj stav, kao što to ima i predsednica Vlade, ali da "imamo pravo samo na jednu politiku".

"To je politika očuvanja državnog jedinstva, stabilnosti i ekonomskog prosperiteta Srbije koju je formulisao Aleksandar Vučić", rekao je Vulin.
Vulin je istakao da se podrazumeva da ljudi imaju različite poglede na svet, "tako da ovome ne bi pridavao nikakav značaj".
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević je, takođe, rekao da Brnabićeva nije nudila ostavku.
"Da li stvarno mislite da postoji sukob i da bi premijerka, koja forsira da imamo najbolji bruto domaći proizvod i da građani žive što bolje, nudila ostavku zbog nekih sitnih različitih mišljenja", upitao je Đorđević.
Kako je naglasio, ova Vlada je mnogo iznad svega toga.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vulin: Brnabićeva nije nudila ostavku

Izvor: Danas, 05.Maj.2018

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da premijerka Ana Brnabić "sasvim sigurno nije nudila ostavku na jučerašnjoj sednici Vlade Srbije", zbog sukoba povodom tvita Nenada Popovića o slikovnici "Moja dugina porodica". Članak Vulin: Brnabićeva nije nudila ostavku se pojavljuje prvo na...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.