Vulin: Sputnjikova vest o S-300 ne odgovara činjenicama

Izvor: N1 televizija, 04.Jul.2018, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Sputnjikova vest o S-300 ne odgovara činjenicama

Povodom teksta "Srbija poslala Rusiji zvaničan zahtev za isporuku S-300" koji je objavio portal Sputnjik Srbija ministar odbrane Aleksandar Vulin je izjavio da Srbija ima odličnu saradnju sa Ruskom Federacijom, ali da vest o nabavci sistema S-300 ne odgovara činjenicama.

Portal Sputnjik Srbija je prethodno, pozivajući se na izvor državne agencije Tass, objavio da je Srbija poslala zvaničan zahtev Rusiji za isporuku protivvazdušnog sistema S-300.

Tas je, pozivajući se na dobro obaveštene vojne diplomatske izvore, objavio da je Srbija poslala zahtev za isporuku raketnog sistema S-300PMU-2 do 2021. godine i da ruske vlasti trenutno preispituju taj zahtev.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Vulin: Vest o nabavci sistema S-300 ne odgovara činjenicama

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Jul.2018, 07:37

Srbija ima odličnu saradnju sa Rusijom, ali vest o nabavci sistema S-300 ne odgovara činjenicima, izjavio je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin. To je navedeno u sredu uveče na sajtu Minstarstva odbrane Srbije povodom, kako je rečeno, teksta "Srbija poslala Rusiji zvaničan zahtev za isporuku...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.