Vulin: Račak je laž

Izvor: B92, 10.Dec.2021, 23:21

Vulin: "Račak je laž"

Beograd -- Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin kaže da "tragovi Vilijama Vokera smrde na krv".

Vulin je dodao da su "bez obzira da li je boravio u El Salvadoru, istočnoj Slavoniji ili na Kosovu i Metohiji iza Vokera ostajale medijske laži i leševi".

"Zvanični šiptarski lobista kome su Šiptari podigli spomenik bi još jednom da oživi laž o Račku i da opravda krv dece pobijene u NATO agresiji. I još jednom bi da pronađe Srbe koji će laž o Račku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao masakru civila podržati i potvrditi. U Srbiji koju vodi Aleksandar Vučić, takvih Srba u Vladi nema i neće ih ni biti", navodi Vulin. Kaže i da je Račak laž, a da je istina da je Voker lažov i da je kriv za bezbrojne smrti i patnje.

"Srbi će pisati svoju istoriju i više je neće prepuštati Vokeru", poručio je ministar odgovarajući Vilijamu Vokeru koji je, reagujući na izjavu ministra Vulina o dešavanjima u Račku 1999. godine, rekao da Srbija pokušava da gradi lažnu sliku o zločinima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.