Vulin: Pružićemo priliku Daki da kaže istinu

Izvor: B92, 11.Mar.2021, 00:22

Vulin: Pružićemo priliku Daki da kaže istinu

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarisao je izjavu crnogorskog biznismena Dake Davidovića o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Vulin je poručio Davidoviću da će mu policija Srbije pružiti priliku da ispriča sve o svojim vezama sa organizovanim kriminalom i švercerima duvana.

Komentarišući izjavu Davidovića da Vučić stoji iza pokušaja atentata na njega i episkopa Joanikija u decembru 2019, Vulin je rekao "to što laže o Aleksandru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vučiću ne znači i da će lagati o svojim vezama sa narko-dilerima i švercerima cigareta".

Osnivač i predsednik Narodnog pokreta, crnogorski biznismen Miodrag Davidović Daka optužio je predsednika Srbije da je jedan od nalogodavaca mnogih nedela u toj državi, a među njima i pokušaja atentata na njega (Davidovića) i episkopa budimljansko-nikšićkog Joanikija u Beogradu.

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da su optužbe Miodraga Davidovića iz Crne Gore da on stoji iza atentata na njega i vladiku Joanikija - gluposti i besmislice, ali da je to samo deo napada čiji je cilj srušiti Srbiju, vratiti je u prošlost, na gubitnički kolosek, jer ona ne sme da jača i da “štrči” u odnosu na ostale.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.