Vulin: Nikakav zahtev za nabavku S 300 ne postoji

Izvor: Večernje novosti, 04.Jul.2018, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Nikakav zahtev za nabavku S 300 ne postoji

Ministar odbrane Aleksandar Vulin demantovao je večeras medijske navode da je Srbija zatražila od Rusije sistem S 300 Ministar odbrane Aleksandar Vulin demantovao je večeras medijske navode da je Srbija zatražila od Rusije sistem S 300. Povodom teksta "Srbija poslala Rusiji zvaničan zahtev za isporuku S 300", koji je objavio portal Sputnjik Srbija, ministar Vulin je izjavio da Srbija ima odličnu saradnju sa Ruskom federacijom ali da vest o nabavci sistema S300 ne odgovara činjenicama. Da podsetimo, agencija Tass je danas objavila da je Rusija je primila zvanični zahtev od Srbije za nabavku raketnih sistema S-300 PMU-2 u 2021. godini.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ruska federalna služba: Slanje S-300 Srbiji nije na agendi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2018, 18:27

Ruska Federalna služba za vojno-tehničku saradnju (FSMTC) saopštila je danas da slanje protivavionskih raketa S-300 Srbiji "nije na agendi bilateralnih odnosa". Agencija, koja nadzire saradnju sa stranim zemljama u oblasti tehnologija vezanih za odbranu, to je navela povodom medijskih navoda da je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.