Vulin: Kakva bi to država bila da ministar ima klanicu?

Izvor: B92, 03.Avg.2021, 16:40

Vulin: Kakva bi to država bila da ministar ima klanicu?

Ministar unutrašnjih poslova Alesandar Vulin govorio je o slučaju Belivuk u emisiji "Fokus" na TV B92.

"Mi smo to pokazali da bi ljudi videli sa kim smo imali posla", kaže Vulin o pokazivanju fotografija iz slučaja o Veljku Belivuku.

Kaže da je to što su od strane nekih medija on i predsednik Aleksandar Vučić prkazani kao saradnici tog klana - da to nisu zaslužili. To su, prema njegovim rečima, "zaslužili" od mafije jer su ih poslali iza rešetaka, ali ne i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od opozicije.

"Kakva bi to država bila da ministar ima klanicu?", upitao je, objašnjavajući da se ta priča pojavila sada kada Srbija rešava robleme sa Kosovom i Republikom Srpskom.

"Ulice su nam bezbednije, niko nam decu ne melje, šta je teško reći 'čestitam' tim ljudima?", dodaje Vulin.

Vulin je, povodom navoda da je sve učinio FBI a ne srpska policija, rekao da je da je 8. decembra potpisano formiranje radne grupe koja bi razbila ovaj klan, da je 4. februara klan uhapen, navodeći da FBI pomenut letos i da nije konkretno učesvovao u hapšnju klana Belivuk-Miljković.

"Ovo je uspeh srpske službe", ističe i dodaje:

"Sramno je da se tim ljudima uzima zasluga za to".

"Ja nisam miljenik stranih služni. Da postoji trag da sam umešan - mislite da to ne bi bilo na svim naslovnim stranama?", kaže Vulin o optužbama da je umešan u sve što se dešavalo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NUNS: Ministar Vulin da prestane da targetira novinare

Izvor: N1 televizija, 04.Avg.2021, 16:00

Nezavisno udruženje novinara Srbije osudilo je u saopštenju nastup ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, koji je u emisiji Fokus na Televiziji B92 izjavio da je novinar Vuk Cvijić "član stranke Vuka Jeremića".

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.