Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Dec.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Kada su same balkanske zemlje odlučivale živeli smo u miru

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da će uspostavljanje zajedničkog graničnog prelaza Srbije i Severne Makedonije Miratovac-Lojane unaprediti kretanje građana i promet roba između dve zemlje i olakšati saobraćaj preko zajedničke državne granice i pozvao poslanike da glasaju za sporazum o tom prleazu.

Govoreći o odnosima među zemljama na Balkanu i "malom šengenu" on je kazao da kada god su balkanske zemlje odlučivale same jedne o drugima živele >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su u miru, a da kada su odlučivali drugi bili su ratovi.

"Kada su odlučivali o nama ratovali smo za tuđe interese i krvarili zbog sukoba i nesloge velikih sila koje su ovde uspele da uzmu vodu, vazduh i zemlju a bilo ih je briga za nas koji ovde živimo. Tako je bilo, tako je i danas", rekao je Vulin.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vulin: Kada su same balkanske zemlje odlučivale živeli smo u miru, a kada su drugi ratovali smo

Izvor: Danas, 25.Dec.2019

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da će uspostavljanje zajedničkog graničnog prelaza Srbije i Severne Makedonije Miratovac-Lojane unaprediti kretanje građana i promet roba između dve zemlje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.