Vukosavljević: Završen nacrt teksta medijske strategije, javna rasrpava narednih sedam do ...

Izvor: Beta, 29.Mar.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukosavljević: Završen nacrt teksta medijske strategije, javna rasrpava narednih sedam do ...

Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević izjavio je danas da je nacrt teksta medijske strategije završen i da očekuje da će narednih sedam do deset dana početi javna rasprava predvidjena procedurom.Vukosavljević je na sednici Skupštine Srbije rekao da će se po usvajanju medijske strategije pristupiti preispitivanju odredbi Zakona o medijskim servisima.Dodao je da će predlog zakona koji Vlada Srbije uputi parlamentu sadržati i odredbe za stabilno i dugo finansiranje elektronskih i štampanih medija."Ministarstvo kulture je završilo nacrt teksta petogodišnje Medijske strategije. Očekujem da će za sedam ili deset dana početi javna rasprava predvidjena procedurom", kazao je Vukosavljević odgovarajući na pitanje ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vukosavljević: Završen Nacrt medijske strategije

Izvor: Blic, 29.Mar.2018

Ministarstvo kulture i informisanja završilo je Nacrt medijske strategije za narednih pet godina, radna grupa je tekst potpisala, a kroz sedam do deset dana počeće i rasprava predviđena procedurom, kaže ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.