Vukoičić: Znači mi podrška

Izvor: Mondo, 25.Jan.2013, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukoičić: Znači mi podrška

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Vlada Vukoičić rekao da mu znači podrška uprave crveno-belih i dodao da ne razmišlja o stvarima koje su izvan njegovih ingerencija.

Predsednik kluba sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović u petak pre podne je kazao da Vukoičić, uprkos vezanim porazima od Galatasaraja, Igokee i Uniksa, ima odrešene ruke u vođenju tima.

Nekoliko sati kasnije Vukoičić je na konferenciji za medije uoči utakmice sa skopskim MZT u 19. kolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ABA lige rekao mu podrška znači, bez obzira na rezultate.

"Svakome znači podrška, bez obzira na pobede i poraze. Moje je samo da se bavim ekipom i kako da iskoristim sve igrače u njoj. Hoću da se zadržim na tome, a sve ostalo nije u opisu mog posla", istakao je trener crveno-belih.

Zvezda će seriju poraza pokušati da prekinu u nedelju (19.00), kada u halu Pionir dolazi MZT, ekipa koja se sa 10 pobeda i osam poraza nalazi u grupi timova od četvrtog do sedmog mesta ABA lige.

"Posle tri uzastopna poraza, znam da situacija možda ne izgleda najsjajnije. Ipak, pokušaćemo da iz ove situacije izvučemo što više pozitivnih stvari. MZT je peti najbolji odbrambeni tim lige, dobro rotiraju sve igrače, imaju sjajne kontranapade i šut za tri poena", kazao je Vukoičić.

On je podsetio na meč dva tima iz prvog dela, kada su slavili crveno-beli.

"To je bio težak i ne baš lep meč. Od tada su i oni i mi zabeležili dosta pobeda i odigrali mnogo dobrih mečeva. MZT je dobar tim i sa punim pravom se nadaju da do kraja takmičenja mogu da se bore za završni turnir", zaključio je Vukoičić.

Crvena zvezda je u petak ozvaničila saradnju sa kompanijom Eventim koja se bavi prodajom karata. Na ovaj potez uprava se odlučila kako se ne bi ponovila situacija sa meča Evrokupa protiv Galatasaraja, kada je jedan deo pristalica ostao ispred hale, zbog drugih koji su ušli sa falsifikovanim kartama.

Nove karte imaće više vidova zaštite, vidljive i nevidljive, kao i jedinstvene bar kodove i serijske brojeve.

Oni koji sa originalnim ulaznicama za meč protiv Galatasaraja nisu uspeli da se nađu na tribinama Pionira, za vikend će moći da ih zamene za ulaznice na duel sa Uniksom.

(Tanjug, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.