Vukmirović:  Sistemsko reženje za zaštitu životinja promena ponašanja ljudi

Izvor: Beta Video, 08.Apr.2015, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukmirović: Sistemsko reženje za zaštitu životinja promena ponašanja ljudi

BEOGRAD - Presednica Udruženja Link plus Nataša Vukmirović koja se sa strankom Zeleni Srbije bavi pitanjem problema napuštenih životinja rekla je da je ova tema započeta još pre dve godine sa strankom Zeleni Srbije kada su ukazali da je za sistemsko rešenje ovog problema neophodno da se promeni ponašanje ljudi .(CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Vukmirović: U srbiji 24 prihvatilišta za napuštene životinje

Izvor: Beta Video, 08.Apr.2015

BEOGRAD - Presednica Udruženja Link plus Nataša Vukmirović je iznela podatak da u Srbiji postoje 24 prihvatilišta za napuštene kućne ljubimce, da samo 17 odsto lokalnih samouprava imaju registrovana prihvatilišta za napuštene životinje i da u tim prihvatilištima postoje brojni problemi koje...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.