Izvor: B92, 09.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukasović: Ništa ne obećavamo

Beograd -- Predsednik Socijaldemokratije Nenad Vukasović očekuje da će ta partija uspeti da pređe cenzus.

On međutim navodi da glasačima neće ništa obećavati u kampanji. Na konferenciji za novinare, Vukasović je rekao da ta partija, za razliku od konkurencije, neće građanima obećavati nagli ekonomski napredak, jer svako ko to radi "govori neistinu i zavarava narod".

On je pozvao građane da izađu na predstojeće parlamentarne izbore i glasaju za stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "koje ih do sada nisu lagale".

Vukasović je kazao da je broj neopredeljenih u Srbiji veoma veliki zbog "beznađa" koje je zavladalo i ponovio da je izborni slogan SD "Nije kasno - nije nemoguće".

Na konferenciji za novinare rečeno je da se na listi SD-a nalazi 19 studenata i da se ta stranka zalaže za afirmaciju mladih i smanjenje školarina.

Predsednik SD Nenad Vukasović istovremeno je i advokat Zvezdana Jovanovića, optuženog za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića.

Parlamentarni izbori u Srbiji zakazani su za 21. januar, a SD izlazi u koaliciji sa Socijaldemokratskom strankom, Kulturnim pokretom Srbije i Srpskom kosovsko-metohijskom strankom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.