Izvor: Kurir, 12.Apr.2010, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk Kostić : Ubio bih devojku da me prevari!

Strasti zbog nedavne tragedije u kojoj je Filip Kapisoda ubio Kseniju Pajčin, a potom izvršio samoubistvo još se nisu smirile, a pojedinci već prete novim ubistvima, i to javno! Glumac Vuk Kostić gostovao je u emisiji Vesne Dedić „Balkanskom ulicom“, prikazanoj juče na RTS, i tom prilikom izjavio kako bi pucao u devojku ukoliko bi u novinama pročitao da ga je prevarila! Jedna od tema emisije bili su i tabloidi, a na pitanje Dedićeve kako bi reagovao da na njihovim stranicama vidi svoju dragu u muškom društvu kao iz topa je odgovorio:  

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Vuk Kostić: Ubio bih devojku da me prevari!

Izvor: Tracara.com, 12.Apr.2010

Odavno se nije pisalo o emisiji „Balkanskom ulicom“ Vesne Dedić, kao danas. Povod ni malo prijatan – izjava Vuka Kostića koja je šokirala sve gledaoce koji su juče gledali ovu emisiju na prvom programu RTS-a. Na pitanje Dedićeve šta bi uradio ukoliko u novinama izađe slika njegove devojke...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.