Vuk Jeremić tuži tabloide

Izvor: N1 televizija, 20.Mar.2017, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk Jeremić tuži tabloide

Predsednički kandidat Vuk Jeremić izjavio je u ponedeljak da će zbog uvreda i kleveta tužiti list Informer, dok je njegov advokat Vladimir Gajić najavio da će istog razloga biti tužen i Srpski telegraf.

"List Informer danas je glavno službeno glasilo režima Aleksandra Vučića i najbolje pokazuje njegovo pravo lice", rekao je Jeremić novinarima u centru Beograda, ispred ulaza u kome je smeštena redakcija Informera.

"Odlučio sam da posle mnogo vremena da ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << list ipak tužim za sve laži i besramne neistine koje su ikada napisali... i tužim ga ne samo u svoje već i u ime svih onih koji se svakodnevno u ovom listu i mnogim drugim koji su pod direktnom kontrolom Vučića provlače po blatu", rekao je on.

On je rekao da Informer pokazuje kakvu Srbiju želi režim: „Ako želite da znate kakva je kulturna, vrednosna i svaka druga matrica ovog režima pogledajte Informer", rekao je Jeremić.

Jeremićev pravni zastupnik, advokat Vladimir Gajić je rekao da Informer šest meseci vodi "kontinuirane i permanentne kampanju" protiv Jeremića, kao i Spski telegraf "kojeg će Jeremić takođe tužiti". "Nisu problem ni gospodin Vučićević ni glavni urednik Srpskog telegrafa ni vlasnik Pinka Željko Mitrović... problem je čoveku koji je ustvari pravi glavni urednik, a svi oni mogu da se nazovu po imenu premijera, a to je Vučić", rekao je Gajić.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Jeremić tuži Informer i Srpski telegraf zbog kleveta

Izvor: Radio 021, 20.Mar.2017

Predsednički kandidat Vuk Jeremić izjavio je da će zbog uvreda i kleveta tužiti list Informer...Jeremićev advokat Vladimir Gajić najavio da će istog razloga biti tužen i Srpski telegraf..."List Informer danas je glavno službeno glasilo režima i najbolje pokazuje njegovo pravo lice", rekao je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.