Vuk Jeremić pravi stranku na jesen

Izvor: Mondo, 21.Jun.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk Jeremić pravi stranku na jesen

Bivši kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić najavio je da će ove jeseni formirati političku partiju.

Foto: MN Press/arhiva

Kandidat na poslednjim predsedničkim izborima Vuk Jeremić, nekadašnji šef diplomatije i predsednik Teniskog saveza, odlučio je da napravi novi korak u političkoj karijeri.

"Nadam se da ćemo do jeseni formirati novu političku stranku... intenzivno radimo na svim nivoima organizovanja", rekao je on je za Radio televiziju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Vojvodine.

Jeremić je rekao i da mu je cilj da kroz novu političku stranku pomiri dve Srbije, nacionalnu i građansku i da je uveren da je to moguće.

"To su dve strane jednog novčića", rekao je Jeremić, koji je na predsendičkim izborima osvojio tek negde oko 5% glasova.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.