Vujović: Vlada će eventualno u oktobru razmatrati smanjenje poreza

Izvor: Beta Video, 17.Maj.2017, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujović: Vlada će eventualno u oktobru razmatrati smanjenje poreza

BEOGRAD - Vlada Srbije će, po rečima ministra finansija Srbije Dušana Vujovića, tek sredinom oktobra, kada budu poznati svi prihodi i rashodi budžeta za ovu godinu, moći da odlučuje o eventualnom smanjenju poreza i doprinosa, koje privrednici navode kao jedan od uzroka sive ekonomije. ``Porezi i doprinosi će moći da se smanje kada se stabilizuju prihodi``, rekao je Vujović i dodao da će biti nastavljene sve aktivnosti koje su doprinosile smanjenju sive ekonomije, kao što je i nagradna igra ``Uzmi račun i pobedi``. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Vujović: Smanjujemo porez na rad, ali ne još

Izvor: B92, 17.Maj.2017

Ministar finansija Dušan Vujović kaže da porezi i doprinosi mogu da se smanje tek kada se stabilizuju prihodi...Razmišljamo o smanjenju poreza na rad, izjavio je Vujović dodajući da će se tek nekon trećeg kvartala, kad bude pripremljen budžet za narednu godinu, znati da li za to ima prostora...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.