Vujović: Bezrezervna podrška Vučiću u borbi za stabilnu i uspešnu Srbiju

Izvor: B92, 04.Jun.2023, 17:24

Vujović: Bezrezervna podrška Vučiću u borbi za stabilnu i uspešnu Srbiju

Beograd -- Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović pružila je punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u borbi za stabilnu i uspešnu Srbiju.

"Bezrezervna podrška predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji je zbog svoje istrajnosti u borbi za stabilnu i uspešnu Srbiju, konstantna meta napada. Bolje je da idemo u opoziciju, a spremni da poginemo za slobodnu Srbiju, nego da vlada ološ iz opozicije sa ološem iz vlasti", rekla je Vujović.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.