Vujanović sa pokojnim Havelom?!

Izvor: RTS, 13.Nov.2012, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujanović sa pokojnim Havelom?!

Kabinet predsednika Crne Gore saopštio da se Filip Vujanović u Pragu sastao sa Vaclavom Havelom. Prvi predsednik nezavisne Češke je, inače, preminuo prošlog decembra. Ubrzo je objavljena ispravka da se Vujanović zapravo sastao sa Vaclavom Klausom.

Predsednik Crne Gore Filip Vujanović je, sudeći prema saopštenju iz njegovog kabineta, u Pragu imao sastanak sa predsednikom Češke Vaclavom Havelom!

Prvi predsednik nezavisne Češke i vođa Plišane revolucije, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vaclav Havel, preminuo je prošlog decembra.

Iz predsednikovog kabineta ubrzo je objavljena nova, ispravljena verzija saopštenja u kojem se navodi da se Vujanović sastao sa češkim kolegom Vaclavom Klausom.

Vujanović se sa Klausom sastao u Pragu, tokom godišnje plenarne konferencije Parlamentarne skupštine zemalja članica NATO.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.