Vujanović će primiti patrijarha Irineja

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2010, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujanović će primiti patrijarha Irineja

Crnogorski predsednik Filip Vujanović primiće danas u Podgorici patrijarha srpskog Irineja koji se nalazi u višednevnoj poseti Crnoj Gori, saopšteno je iz predsednikovog kabineta.

Vujanović je jedini crnogorski zvaničnik koji će razgovarati sa patrijarhom Irinejom.

Patrijarh je u nedelju služio u patrijarškijsku liturgiju u Cetinjskom manastiru povodom 180 godina od smrti Svetog Petra Cetinjskog i Lučindana, slave Cetinjske bogoslovije.

Irinej u Crnoj Gori boravi na poziv mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUJANOVIĆ ĆE PRIMITI PATRIJARHA IRINEJA

Izvor: Kurir, 01.Nov.2010

PODGORICA - Crnogorski predsednik Filip Vujanović primiće u Podgorici patrijarha srpskog Irineja koji se nalazi u višednevnoj poseti Crnoj Gori, saopšteno je iz predsednikovog kabineta...Vujanović je jedini crnogorski zvaničnik koji će razgovarati sa patrijarhom Irinejom...Patrijarh je juče služio...

Nastavak na Kurir...

Vujanović (ipak) primio Irineja

Izvor: Mondo, 01.Nov.2010

Crnogorski predsednik Filip Vujanović ugostio je danas srpskog patrijarha Irineja, iako je ranije iz Podgorice saopšteno da nisu u planu sastanci zvaničnika sa srpskim poglavarom.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.