Vujačić na sudu zbog nesreće u kojoj je poginuo dečak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2013, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujačić na sudu zbog nesreće u kojoj je poginuo dečak

NOVI SAD -

Funkcioner SPS-a Radoslav Vujačić koji je medijima poznat po optužbi za malverzacije u Azotari Pančevo, posle skoro tri godine odgovarao je i za saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo 15-godišnji dečak.

Vujačić je vozeći automobil u alkoholisanom stanju, neprilagođenom brzinom udario dečaka na biciklu, a od siline udarca dečak je na licu mesta izgubio život. Radosav Vujačić je u novosadski sud doveden uz saglasnost sudije Specijalnog suda za organizovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kriminal, s obzirom na to da je od novembra pritvoren i kao jedan od osumnjičenih u aferi "Azotara", gde je obavljao funkciju predsednika Upravnog odbora.

Neuspeo pokušaj da pregovara sa tužilaštvom, menjanje advokata, loše zdravstveno stanje, nedolazak branioca, razlozi su što je glavni pretres posle šest pokušaja počeo tek danas. Sledeći je zakazan za 4. april.

Radoslav Vujačić, kome preti kazna zatvora od 2 do 12 godina, bio je zamenik generalnog direktora Srbijagasa, a zbog sumnje da je umešan u malverzacije u Azotari Pančevo, uhapšen je i nalazi se u Okružnom zatvoru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Funkcioner SPS-a na sudu zbog nesreće u kojoj je poginuo dečak (VIDEO)

Izvor: S media, 28.Feb.2013

Funkcioner SPS-a Radoslav Vujačić koji je medijima poznat po optužbi za malverzacije u Azotari Pančevo, posle skoro tri godine odgovara i za saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo 15-godišnji dečak...Vujačić je vozeći automobil u alkoholisanom stanju, neprilagođenom brzinom udario dečaka...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.