Vuds: Lečenje od seksa je cirkus!

Izvor: Vesti-online.com, 14.Feb.2010, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuds: Lečenje od seksa je cirkus!

Američki golfer Tajger Vuds ismevao je metode lečenja od seksualne zavisnosti, koje je primenjivao na klinici za odvikavanje od ove bolesti.

Američki mediji prenose da je Vuds znao dnevno da seksualno zadovolji i do petnaestak ljubavnica. On je po izlasku iz klinike tvrdio da je nepotrebno lečen.

"Metode lečenja su cirkus. To su čiste gluposti", rekao je Vuds.

Američkom golferu se poslednjih pet dana na klinici pridružila i supruga Elin.

"Bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je srećna kada se vratila nakon pet dana, koliko su u centru proveli zajedno", rekao je izvor blizak Vudsovima.

Osim što ju je dirnuo Tajgerov trud, Elin je rekla i da ne želi da im deca odrastaju bez oca. Ona se nakon pet dana provedenih sa suprugom, privatnim avionom vratila u njihov dom na Floridi.

Međutim, ako se ispostavi da je Tajger ismevao lečenje, što jasno govori da je lečenje shvatio neozbiljno i da ne želi da se izleči, Elin bi ponovo mogla da ostavi svog razvratnog supruga.

"Tajgerove seksualne fantazije nisu bile normalne. Često je znao da obuče odelo, sedne sa strane i gleda kako se devojke međusobno diraju. Znao je da radi to isto i sa muškarcima", rekla je elitna prostitutka Loredana, koja je još dodala da je njoj i drugim devojkama koje je unajmljivao, uvek zadavao neke uloge.

"Sa njim ništa nije moglo da me iznenadi. Imao je puno muških prijatelja i sigurna sam da su i oni učestvovali u njegovim prljavim igricama", dodala je Loredana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.