Vučurović: Suočen sa krahom DPS-a u Nikšiću, Đukanović pokušava dodatno da podigne tenzije

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 22:03

Vučurović: Suočen sa krahom DPS-a u Nikšiću, Đukanović pokušava dodatno da podigne tenzije

Milo Đukanović nastavlja sa izjavama kojima pokušava da podigne tenzije

-Suočen sa krahom DPS u Nikšiću, , što ga samo, još jednom, predstavlja kao političara koji je pogubio veze sa realnošću i koji je odavno zreo za odlazak u političku prošlost - poručio je poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović.

-On i deo njegovih pristalica su jedini koji danas šire mržnju po Crnoj Gori, tako da je politički priglupo ponovo igrati na istu kartu antisrpstva, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << antipravislovlja, montenegrinstva. Očigledno je da, iako iskusan političar i manipulator, Đukanović gubi kompas i ne kapira da je priča o ugroženosti Crne Gore, opasnosti od Srbije i Vučića, i sl. potpuno promašena i deplasirana i da takvi spinovi i neistine više ne prolaze ni kod najtvrđih glasača DPS- navodi Vučurović.

Kako dodaje, naravno, to je Đukanovićev problem, a poraz u Nikšiću će mu pokazati promašenost politike koju zastupa.

#JovanVucurovic: СУОЧЕН СА КРАХОМ ДПС У НИКШИЋУ, ЂУКАНОВИЋ ПОКУШАВА ДОДАТНО ДА ПОДИГНЕ ТЕНЗИЈЕ Суочен са крахом ДПС у...

Posted by Нова српска демократија on Четвртак, 04. март 2021.

-Takođe, njegov strah od pobede Koalicije Za budućnost Nikšića je logičan iz više razloga. Pre svega, to znači odlazak DPS i satelita u prošlost, ali i znak da strukture koje žele korenite, energične i odlučne promene, posebno u tužilaštvu i sudstvu, postaju dominantne. A pominjanje vladavine prava, razumljivo, kod Đukanovića budi strah jer će pravda zakucati na vrata svih koji su uništavali i pljačkali Crnu Goru- dodaje poslanik DF-a.

Podsetimo, Đukanović je danas izjavio da Srbija "neverovatno uporno radi u korist svoje štete" i dodao da je sada pušten duh mržnje iz boce prema Crnoj Gori i svemu što je crnogorsko, zbog čega su odnosi između dve države danas na najnižem mogućem nivou.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.