Izvor: Nezavisne Novine, 05.Sep.2016, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vučurević davno izgubio kompas"

TREBINJE - Gradski odbor SNSD-a Trebinje saopštio je danas da je kandidat, kako kažu, raspalog Saveza za promjene za gradonačelnika Trebinja Slavko Vučurevićo "davno izgubio kompas i vezu sa realnim svijetom, jer mu sa mjesečnom platom od 4.000 maraka, debelim bankovnim računima i voznim parkom od 100.000 maraka svijet, vjerovatno, i izgleda ružičasto".

Iz SNSD-a Trebinje ističu da zdrav mozak vrijeđa to što Vučurević pokušava da ubijedi građane da dobro žive i >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da je Trebinje doživjelo preporod.

U saopštenju se navodi da "Vučurević ovih dana galami da je Trebinje najveće gradilište u Evropi, da se investira, radi, gradi, da je on u četiri godine vlasti uradio i izgradio što niko nije, da otvara radna mjesta, zapošljava...".

"Pitamo se da li živimo u istom gradu i da li da vjerujemo svojim očima. Ako ćemo vjerovati svojim očima onda možemo vidjeti da je Slavko Vučurević zaposlio svu svoju familiju, kumove, rođake, stranačke poslušnike. Sve ih je 'uhljebio' na državne jasle. Samo zadnjih dana u gradsku administraciju privremeno je zaposlio 30 svojih ljudi uz uslov da za kratak ugovor donesu po 30 glasova za Vučurevića", dodaje se u saopštenju.

Iz trebinjskog SNSD-a navode da Vučurević pravi Potemkinova sela u Trebinju i još pokušava da uvjeri građane da ona zaista postoje.

"Vučurević pokušava stvoriti lažni privid da se nešto radi asfaltirajući poneku ulicu i sebi pripisati svaki novi krov u Trebinju, svaki privatni poduhvat, a istina je zapravo da je pod Vučurevićevom vladavinom Trebinje ne samo stagniralo, već i nazadovalo. Na svu sreću nije mogao izblokirati sve, pa je republička vlast na čelu sa SNSD-om, bez obzira na mnoge prepreke, nastavila pomagati Trebinje i Hercegovinu", ističu iz SNSD-a Trebinje.

U saopštenju se dodaje da "Trebinjci na sreću još imaju dobro pamćenje, a i zdrav mozak koji ne mogu isprati varalice poput Vučurevića".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.