Vučićeva čestitka Donaldu Trampu

Izvor: Mondo, 04.Jul.2017, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučićeva čestitka Donaldu Trampu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas predsedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu Trampu 4. jul - Dan nezavisnosti, i u ime građana Srbije poželeo njegovoj zemlji blagostanje i prosperitet.

Foto: AP Photo/Pablo Martinez Monsivais, File

"Uveren sam da ćemo u predstojećem periodu nastaviti sa intenzivnim unapređenjem i razvijanjem bilateralne saradnje i partnerskih odnosa naših država, što će doprineti ne samo prosperitetu naših dveju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zemalja već i obezbeđivanju dugoročne i održive stabilnosti regiona Zapadnog Balkana. Želeo bih da ponovim da Srbija ostaje snažno opredeljena za nastavak Briselskog dijaloga i punu implementaciju do sada dogovorenog", naveo je Vučić u čestitki.

Vučić je dodao da Srbija prepoznaje i izuzetno vrednuje podršku koju SAD pružaju u procesu evropskih integracija i sprovođenju unutrašnjih reformi i izrazio zadovoljstvo zbog unapređenja ekonomske saradnje i prisustva brojnih američkih kompanija na srpskom tržištu.

"Želeo bih da ponovim da Srbija i njeni građani ostaju privrženi očuvanju civilizacijskih tekovina i demokratskog poretka, mira i blagostanja svih naroda sveta i borbi sa izazovima koje nosi današnje vreme", navodi se u čestitki Vučića Donaldu Trampu.

Trampu "nikad dosadno": Udri CNN! (VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.