Izvor: RTS, 20.Jan.2021, 13:34

Vučić zahvalio kralju Bahreina na pomoći

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je pismo zahvalnosti kralju Bahreina Hamadu bin Isi el Kalifi za pomoć u medicinskoj opremi koju je ta zemlja poslala Srbiji.
Izuzetno mi je zadovoljstvo da ovim pismom izrazim neizmernu zahvalnost za Vašu izdašnu donaciju Republici Srbiji, navodi predsednik u pismu.

"Medicinska oprema koju ste nam poslali predstavlja znak prijateljstva i velikodušnosti Kraljevine Bahrein, koje moja zemlja i njeni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << građani izuzetno cene", ističe se u pismu.
Kako je Vučić naveo i pismu, prošlu godinu obeležili su izazovni događaji prouzrokovani pandemijom kovida-19, koja je u velikoj meri odložila i usporila brojne međunarodne aktivnosti.
"Iskreno se nadam da će ta teška vremena uskoro ostati iza nas i da ćemo imati priliku da se sastanemo i razmotrimo brojna pitanja koja bi mogla da budu od koristi za naše prijateljske zemlje i za naše građane", zaključuje se u pismu predsednika Vučića.
Avion sa medicinskom opremom, koju je Bahrein donirao Srbiji za borbu protiv kovida-19, sleteo je jutros u Beograd. Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je pomoć od 67,5 tona medicinske opreme izuzetno velikodušna.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić se zahvalio kralju Bahreina na upućenoj pomoći

Izvor: B92, 20.Jan.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas kralju Bahreina, Hamadu bin Isi bin Salmanu Al-Kalifi na pomoći u medicinskoj opremi...U pismu kralju Bahreina, Vučić je istakao da medicinska oprema koju je poslao predstavlja znak prijateljstva i velikodušnosti Kraljevine Bahrein, koju građani...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.