Vučić zadovoljan rezultatima Ministarstva odbrane

Izvor: Beta, 23.Apr.2015, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić zadovoljan rezultatima Ministarstva odbrane

BEOGRAD, 23. aprila 2015. (Beta) - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, povodom prve godišnjice rada Vlade na čijem je čelu, da je zadovoljan rezultatima rada Ministarstva odbrane i najavio ulaganje u remont postojećih i nabavku novih vazduhoplova.

"Pogledajte Ministarstvo odbrane, da sad ne ulazimo u ove političke ili politikantske priče, mi ćemo na kraju godine, do marta sledeće godine, imati četiri MiG-a 29 i dva MiG-a 21 u potpuno ispravnom stanju, a mi to nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << imali dvadeset godina", rekao je Vučić u intervjuu za novi broj Nedeljnika.

Vučić je dodao da će biti kupljena i dva nova transportna helikoptera iz familije Mi-17.

"Nažalost, najbolji helikopter smo izgubili, najvrednije ljude smo izgubili. Kupićemo isti takav jedan MI-17 i kupićemo moderniji MI-171", rekao je Vučić.

On je rekao da je Vlada Srbije, na sednici održanoj u četvrtak, odlučila da kompaniju SDPR oslobodi plaćanja dividende Vladi, ali uz uslov da oni kupe Mi-171.

"Tako da, kao što vidite, u tom domenu uspevamo da nekako stvari pomeramo", rekao je Vučić.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.